Leijnes Plukland logo Hellevoetsluis

Disclaimer

Welkom op de website van Leijnes Plukland: https://pluktuinhellevoetsluis.nl. Voordat je verder gaat, willen we je eraan herinneren dat deze disclaimer niet al te serieus moet worden genomen. We proberen het gewoon gezellig te houden.

  • Informatie en advies: We doen ons best om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website zo up-to-date mogelijk is.
  • Foutjes en bloemetjes: We kunnen niet beloven dat er geen fouten of tikfouten op de website staan. Als je er een ziet, kun je ons altijd een seintje geven, maar wees niet verbaasd als we er niet meteen op reageren. We zijn druk bezig met het verzorgen van Leijnes Plukland, soms glippen er wat foute bloemetjes doorheen.
  • Intellectueel eigendom: Alles wat je op onze website ziet, inclusief de tekst, afbeeldingen, logo’s en andere creatieve snufjes, zijn ons intellectueel eigendom. Dat betekent dat we er veel liefde en moeite in hebben gestoken om het allemaal mooi en uniek te maken. Foto’s van klanten, die wij gebruiken, hebben we toestemming voor gekregen. We plaatsen altijd een verwijzing naar de persoon die de foto’s heeft gemaakt. Voel je vrij om onze inhoud te bekijken, te lezen en ervan te genieten. Maar we vragen je wel om een beetje respect te tonen voor ons intellectueel eigendom. Dat betekent dat je het niet zomaar mag kopiëren, verspreiden, wijzigen of gebruiken zonder onze toestemming. We hebben graag dat je ons even een seintje geeft als je iets van ons wilt gebruiken. Dan kunnen we samen kijken of we iets kunnen regelen. Als je vragen hebt over ons intellectueel eigendom of als je iets specifieks wilt gebruiken, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd open voor een gezellig gesprek: info@leijnesplukland.nl.
  • Credits: Een pluimpje voor “Emilie Bots” voor het maken van de foto’s!
  • Vreemde links: Soms plaatsen we links naar andere websites die we leuk vinden of handig vinden. Maar we hebben geen controle over die websites en hun inhoud. Dus als je doorklikt en in een vreemde online wereld belandt, is dat jouw eigen avontuur. We nemen geen verantwoordelijkheid voor wat er buiten onze website gebeurt.
  • Veranderingen: We kunnen deze disclaimer op elk moment aanpassen. Dus check af en toe eens of er iets nieuws staat, als je daar zin in hebt.
  • Geen juridisch geneuzel: Deze disclaimer valt onder de wetten van het land waar Leijnes Plukland gevestigd is. Maar laten we eerlijk zijn, we zijn hier om plezier te hebben en bloemen te plukken. Dus als er een juridisch conflict ontstaat, laten we dat gewoon over aan de professionals en gaan we verder met onze plukavonturen.

     

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze gezellige babbel te lezen. Geniet van je bezoek aan Leijnes Plukland en vergeet niet te ontspannen en te genieten van de bloemenpracht!