Leijnes Plukland logo Hellevoetsluis

Huisregelement

Welkom in Leijnes Plukland!

Om ervoor te zorgen dat iedereen een gezellige en veilige tijd kan beleven, vragen we je vriendelijk om rekening te houden met de volgende huisregels:

  1. Veiligheid voorop: We streven ernaar om een veilige omgeving te creëren, maar het betreden van de speeltuin, pluktuin, theetuin en het klaprozenland is op eigen risico. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen, allergische reacties, schade aan eigendommen of verlies tijdens je bezoek. Laten we allemaal goed opletten, eventuele allergieën melden in de theetuin en geen wilde capriolen uithalen, oké?

  2. Bloemen plukken: Voel je vrij om bloemen te plukken in onze prachtige pluktuin! We vragen je wel om de aangegeven richtlijnen te volgen. Pluk alleen de bloemen die zijn aangewezen als plukbaar. Voor het plukken van klaprozen in het klaprozenland, kun je vooraf via onze website een reservering maken in de reserveringsmodule.

  3. Respecteer de natuur: Geniet van de natuurlijke omgeving van onze tuin en laat deze intact. Het vernielen van planten, bomen, struiken of andere flora is niet toegestaan. Volg de aanwijzingen van ons personeel op en blijf op de aangegeven paden om schade aan de tuin te voorkomen.

  4. Kinderen onder toezicht: Ouders en verzorgers, zorg ervoor dat je kinderen te allen tijde onder toezicht staan. Op die manier kunnen ze de regels begrijpen en ervoor zorgen dat ze geen schade aanrichten aan de bloemen, planten of andere bezoekers.

  5. Ontspan in de theetuin: Onze gezellige theetuin biedt een selectie van heerlijke dranken, zoete en hartige lekkernijen. We doen ons best om kwaliteitsproducten te serveren, maar we kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor allergische reacties of gezondheidsproblemen die mogelijk ontstaan door het consumeren van onze dranken en eten. Laat ons personeel weten of je speciale dieetvereisten hebt of allergieën, zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn.

  6. Klaprozenland bewonderen: In onze speciale klaprozenland kun je genieten van de prachtige bloemen en zelfs een fotoshoot houden. We vragen je echter met nadruk om het klaprozenland niet te betreden, de bloemen niet te plukken en de aangegeven grenzen te respecteren als je geen reservering voor het klaprozenland hebt gemaakt. Zo voorkomen we schade aan deze delicate planten.

Door Leijnes Plukland te bezoeken, inclusief de pluktuin, het klaprozenland en de theetuin, ga je akkoord met bovenstaande huisregels. We streven ernaar om je een geweldige ervaring te bieden, zodat je volop kunt genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft.

Geniet van je bezoek en voel je thuis in Leijnes Plukland!

Adres: Langeweg 7, 3222 LD Hellevoetsluis